{keyword} i {city}

Varmt välkommen till restaurang Räven o Rönnbären. Här kan du beställa catering, få en dagens lunch eller äta jättegoda tapasrätter.

{keyword} i {city}

På Storgatan 25 i Dalsjöfors hittar du vår restaurang vars namn kommer från det konstverk som står på Henning Wenanders torg i stan. Det är ett konstverk föreställande en räv och rönnbär som är tillverkat av konstnären Graham Stacy – ett verk som förmodligen alla i Dalsjöfors känner till. Ungefär så är det nog med vår restaurang också.

Kan du inte komma till oss? Då kan vi komma till dig!

Coronatider eller ej, det finns alltid tillfällen då man hellre beställer hem mat än besöker en restaurang. Hos oss kan du beställa din favoritmat och få den levererad direkt hem till dörren. Beställ mat, dryck och efterrätt direkt på vår hemsida eller slå oss en signal.

Vi är bevisligen en bra restaurang

Året 2020 är nog ett år som många kommer se tillbaka på med stor besvikelse. För oss betyder året 2020 något helt annat. Det var nämligen då som vi blev Årets restaurang i Borås och det är vi mycket glada och tacksamma för. Att bli Årets restaurang är inget att ta lättvindigt på och vi gör så klart så gott vi kan varje dag för att göra våra kunder nöjda, mätta och glada. Förutom att servera riktigt god mat, erbjuder vi tjänster som catering och hembeställning. Dessutom brukar vår dagens lunch vara väldigt populär och uppskattad.

Personalen gör alltid sitt bästa för att bemöta kunderna på ett professionellt och trevligt sätt och vi hoppas så klart att kunderna även uppskattar våra lokaler när de besöker vår restaurang. Vi har i alla fall gjort vårt bästa för att de ska vara trivsamma att vistas, spisa och umgås i.