{keyword} i {city}

Hos oss kan du äta stans bästa tapasrätter, om vi får säga det själva. Våra kunder har visat stor uppskattning när det kommer till vår tapasmeny.

{keyword} i {city}

Tapas är perfekt för alla tillfällen i livet. Fördelen med tapas är att man får många små rätter och kan tillfredsställa alla smaklökarna under en och samma måltid. Dessutom kan man blanda de olika rätterna fritt hur man vill och bara äta det man tycker bäst om. Oavsett om man är gammal eller ung, köttätare eller vegan, så har vi garanterat tapasrätter som passar alla. Välj och vraka från vår stora tapasmeny.

Fem självklara val på tapasbordet

Ibland kan det vara svårt att välja vad man vill äta, speciellt om det finns mycket att välja på. Vår tapasmeny har många läckerbitar att njuta av och om du har svårt att bestämma dig kan vi tipsa om nummer 8. Det är våra utsökta vitlöksfrästa champinjoner. För dig som älskar vitlök lär du nog tycka om dem väldigt mycket.

En annan goding är nummer 11, vår så kallade ”Rävens röra” som är en salig röra av yoghurt, fetaost, lime, vitlök, mynta och olivolja som serveras med friterat tunnbröd.

En favorit för många är också våra bläckfiskringar på nummer 19. Om du aldrig har provat bläckfisk rekommenderar vi starkt att du provar våra.

Om du föredrar kyckling framför fisk kan vi istället rekommendera våra goda kycklingspett på nummer 21. De är marinerade och grillade och serveras med sesamfrö, kimchi och sjögrässallad.

Den sista tapasrätten vi rekommenderar varmt är nummer 28, marinerade baby ribs med rökig bbq-sås.

 

Utöver dessa små godingar till tapasrätter kommer du inte bli besviken på de övriga rätterna heller. Varmt välkommen att prova dig fram till din alldeles egen favorit på menyn. Glöm inte att berätta för oss vilken som är din personliga favorit!